Lady Gaga!

Yippie, biljetterna är nu bokade!
Fredagen den 7:de Maj drar Sofie och jag till Globen och Jonas till Berga med Bellan:)


Molly 1 år!

Bilder ifrån Mollys ett års kalas! *Sötnos*


Trött pappa med Bellan i knät


Ohhh presenter är kul, men pappret är ännu roligare!


Molly och Bellan:)


Det är ett riktigt barnkalas när de vuxna sitter på golvet!:P


Sist men inte minst, TÅRTAN!


Scrappade födelsedagskort!

Två kort till två fina tjejer blev det:)




Kyckling med saffran och tomat

Kvällens middag blev sen, men den var jäkligt god! Mums!

Ingredienser 2 port
2 kycklingfileér
salt
peppar
2-3 st scharlottenlökar
2 dl creme fraiche saffran och tomat
ca ½ dl matlagningsgrädde/vispgrädde
soltorkade tomater
körsbärstomater
(La även till lite bacon.)

Gör så här
Skär kycklingfileérna i cmtjocka strimlor tvärsöver. Bryn kycklingen i en stekpanna, salta och peppra.
Hacka löken och fräs den i en kastrull så den blir mjuk. Häll upp creme fraiche och grädde i kastrullen, låt koka upp. Häll över kycklingen i kastrullen.
Hacka tomaterna och häll i det i kastrullen, låt det bli varmt och servera sen med pasta

Ky


10 i topp

Tänkte uppdatera lite:

1. Har haft intervjun två gånger och jag är ganska säkar på att jag kammade hem jobbet andra gången. Frågan är bara, vill jag ha det?
2. Har ansökt till socionomutbildningen nu till HT 2010
3. Ska på intervju hos SJ som tågvärd för jobb under sommaren och extra under hösten.
4. Isabelle har haft opera hela tre nätter i rad nu
5. Gick på Tupperwareparty igår hos en av mina äldsta vänner.
6. Sofie och jag funderar på att se Lady Gaga 
7. Belle har lärt sig vinka
8. Har börjat vårpynta
9. Är superförkyld
10. Vi har varit iväg och åkt slalom i Kungsberget. Jonas kan nu åka och körde de medelsvåra backarna redan efter första dagen *I am fuckin impressed*


Isabelles farmor..

här tillsammans med Bellan på dopet

'

Vi saknar dig Susanne. Du får gärna ta en tur till Sverige i sommar. Tror att du kommer tycka Tierp är riktigt mysigt då;)


Intervju

Var hos D AB idag för intervju till en innesäljartjänst. Kändes som jag pratade förmycket, och var inte i form för en intervju. Frågor som "Vart är du på väg" Känns som ganska stora frågor. Speciellt när det inte skulle vara en officiell intervju. Jag menar vart jag är på väg? Kom igen...jag vet inte ens hur natten kommer se ut...

Jag har ångest över att börja jobba, helt klart och självförtroendet har fått sig en del törnar sist jag testade att jobba som säljare. Bara tanken på att hamna i samma situation fick mig att knappt våga gå in idag. Dessutom möttes jag i dörren av en annan säljare som jag tidigare konkurerade emot och när han förstod att det var jag som ar där på intervju visade han tydligt sitt missnöje. "Det är ju du som var så jävla giftig." Tilläggas är att det är ett gäng bestående av fem karlar där de alla jobbat i branschen runt 15 år och alla mer eller mindre med sälj, så jag kände lite som de hade förväntningar att min nivå av tidigare kontakter skulle vara betydligt högre och var tvungen att bromsa dem om och om igen.

Jag har faktiskt ingen aning om vad de kommer säga. Det får gå som det går. Jag måste lyssna på mina känslor den här gången och sätta gränser för att orka. Lika bra att göra klart var jag står i från början.


Imorgon är en stor dag

Nu är jag trött....
Har inte fått någon bra sömn på ett tag så mina föräldrar är schyssta att låta Bellan sova hos dem inatt så jag tänkte krypa till kojs och dra nytta av det.

Imorgon är det arbetsintervju!


Ute i solen


En vacker solig dag, med en sovande Bellan i vagnen


Senare samma eftermidgag hann vi även med lite pulkåkning


Mattdax för en 8 månaders bebis


Måltiden börjar med en glad och ren Bellan(Och en glad och ren mamma.)


För att få alla att smälta visar man gärna sin mest oskyldiga sida, ett leende får alltid folk off guard
 och att man gapar stort får folk att tro att man gillar skiten de propapr i en
a
Sen kommer det. In your face mama!


Tillsist när måltiden är avslutad efter mycket om och men är man så trött att man skulle kunna somna stående, (om man bara kunde) men stolen duger lika bra .


Bellan och chipspåsen



Jag skrattade så jag fick ont i magen, Hon ser faktiskt riktigt skyldig ut, eller hur? Haha:)


Mitt i allt

Har tagit lite nya bilder idag som jag ska försöka föra över och få upp på bloggen imorgon.

Jonas och jag var ute med Bellan i det soliga vädret så hon skulle kunna få vila en stund,men mycket sömn blev det inte för henne idag. Sen passade vi på att åka lite pulka i lilla backen bara en bit hemmifrån. Bellan verkade tycka det var kul då hon log glatt mot J när han stod och tog emot:)

Var även bjudna in på lite middag hos mina föräldrar och hade det trevligt, då även Cecci och Richard dök upp. Muuuums rotmos. ÄLSKAR rotmos!!

Jag såg till att mata Bebisen innan det var våran tur. Det blri lugnare så. Tyvärr har hon kommit på att det är kul att spotta, speciellt med all mat i munnen på den som matar. Jag kände mig hemskt läcker och ren efteråt. Ris i håret och på armarna!

Hade tänkt att ta ett bubbelbad, fixa brynen, slänga i en badbomb, men vill städa av härhemma först annars kommer jag inte kunna slappna av, så det får bli morgon.

 Jonas och jag funderar på att åka till Laxön, Älvkarleby imorgon och ta en promenad och kanske fika på mysiga "Furiren".

Det har varit skönt att han är hemma faktiskt. Vi hjälps åt merd allt och jag tror att vi båda håller på att varva ner.


Bilen

  "Det finns en anledning till att bilens backspegel är liten och framrutan stor. Meningen är att man där liksom i livet ska blicka framåt mer än bakåt."


Rain check på middagen, tack!

Har haft S, M & M på middag. Vi smaskade i oss flygande Jacob och min egen favorit vit chokladpannacotta till dessert. Bebisarna fungerar så bra ihop och jag trivdes med sällskapet. Riktigt varma och trevliga människor. Vi lyckades jobba oss igenom "Bröllopsfotografen" Inte den bästa film jag sett, men helt klart egen och jag är en stor sucker av svenska filmer. Synd att sis inte kunde komma. Jäkla arbetsnarkoman!!!:P

Riktigt tråkigt att situationen är som den är, annars hade jag bjudit över tre personer i min närhet som också har bebis, men förhoppninsgvis lär vi tjejer oss att kommunicera tids nog. Japp mig inräknat. Jonas teori är att det är hormoner, detta skulle då vara anledningen till att tjejer hellre klöser ögonen ur varandra än att hålla sams. Hahaha....

Visst tre grabbar har ju generellt aldrig problem att umgås medan tre tjejer brukar sluta i katastrof. Jag undrar vad det beror på. Vad tror ni?


Träning- Ger resultat

Har varit ute och åkt skidor med brorsonen Simon , Jonas, brosan och hans fru häromdagen, ännu en gång 5 km och det känns i kroppen OCH syns på vågen. Väger 68 kg. Inte för att det spelar någon roll egentligen, men det är kul att se att det ger resultat bara igenom att röra på sig.

Hann desutom med ett cirkulationsträningspass! Askul! Vi kände oss som riktiga muppar med yogabollen mellan benen. Haha! Men jäklar vilken bra träning. Känns i hela kroppen! Och det är verkligen kul med en tränare som har koll och har lagt upp ett prgram med roliga, annurlunda övningar. Sofie och jag kommer nog fortsätta köra framöver. Jonas var så snäll att han skjutsade och hämtade mig den här gången också. Har lovat att jag ska lösa det på ett annat sätt framöver.


Saknar min blogg!

Nej vet ni? Jag saknar min blogg, men nu ska den ändra inriktning. Jag har mycket bra sakar som borde få ta mer plats i mitt liv. Däremot är jag inte så naiv att jag inte har förstått att jag behöver skriva av mig, men det ska nu ske i "the secret book."

Jonas morfar sa en smart sak för ett par veckor sedan som har legat i mitt bakhuvud, eller iallafall innebörden av det. Inte ordagrant, men i stil med "I vredesmod ska hålla det bästa tal som jag någonsin har ångrat. Ja G, du har så rätt. Visserligen inte berörande det tillfället du trodde, men det är så lätt att det blir så när bloggen blir en slaskhink. När man slutar tänka på att det inte är ens privata dagbok utan att det faktiskt är folk som läser och tar illa vid sig, har känslor. Jag var bra nära på att ge mig in i den här pajkastningen igen, men det är hög tid att ändra på sig själv innan man pekar ut andras fel. Vad är man för person om man säger en sak och gör en annan?

En uppryckning av Ninerwas blogg startar nu!







Om bloggen

Bebisen har nu somnat om och ligger i soffan. Jag däckade kort efter 10 och har en liten vakenperiod nu. Känns som jag är pigg, men jag vet att det inte kommer kännas så imorgon 

Vad svårt det är att bete sig lugnt och genomtänkt när man nu efter 8 månader bara sover med 3 timmars intervaller och jag är en person med ganska kort stubin, i vanliga fall. Hehe. Detta i sin tur har fått mig att börja fundera över bloggen.

Jag har försökt ha bloggen som ett sätt att hyffsat löpande lägga upp lite bilder på bebis för att Jonas familj som inte träffar henne så ofta pga. LÅNGA avstånd skulle få veta lite iallafall, men bloggen har blivit lite av mitt eget terapihål och på ett sätt behöver jag den. Måste ta mig en funderare om jag ska lägga ner bloggen helt eller lösenordskydda, för jag vet faktiskt inte om den tjänar sitt syfte längre.

Jag har inte gjort en hemlighet av att Jonas och jag fortfarande har det ganska rörigt men jag känner mer och mer att den biten kanske bode hållas mellan Jonas och mig. Samma sak när man inte är helt överrens med en vän så ska bloggen inte fungera som ett sätt att dumpa skit och kommunicera. Det är så fegt, fel och ändå är det precis på det sättet jag avändt den.

Hmmm, så lätt att vara kaxig framför en skärm där ingen kan säga emot, eller hur? Om det hade hänt hade jag gått tillbaka med datorn till affären:)