Jag har bytt gardiner!!!

Dopet är över och likaså julen. Känner mig avstressad och börjat kunna sova igen vilket är SKÖÖÖÖNT. Var rätt stressad både innan och direkt efter dopet, men nu när allt är avklarat känns det bra. Trampade runt i min nya julpyjamas hela dagen igår, tack mamma!

Vi firade julafton hemma hos Jonas familj i år och trots att vi var 17 st på ca 60 kvm var det inte trångt. Det var faktiskt riktigt mysigt med småbarn som sprang runt och lekte. Det är ju precis de som är det härliga med julen. B har fått så fina julklappar. Det slog mig när vi satt och öppnade julklappar hur viktig denna lilla människa blivit för oss på så kort tid. Att bara för 6 månader sedan kände vi henne inte mer än att hon hickade så att hela magen hopade och tryckte till med foten här och var för att visa att hon faktskt levde därinne. Nu fick hon ett litet berg av klappar som bara var till henne.

Har ÄNTLIGEN bytt gardiner i vardagsrummet. Jonas och jag är inte alltid överren om hur vi ska ha det för att var och en ska tycka det är mysigt. Jonas lägger sig oftast inet i utan låter mig go wilde. Hehe älskar julen så det bli oftast rätt mycket prylar. Han ville absolut ha de gröna gardinerna över jul när Susanne var här och då visste jag att han var nöjd.Det var det enda av julpyntet (plus adventskalendern Bellan fått från farmormed  jättesöta strumpor han ville hänga upp) som Jonas brydde sig om. Nu har jag hängt upp mina långa vinröda gardiener som jag älskar. De har hängt med sen Jonas och jag träffades i princip men jag tycker det blir mysigt med dem:)

Jag hoppas att jag snart får lite fler dopbilder. Tog inga själv, men ska lägga upp dem jag fick av Göran. De blev riktig fina. Funderar på att lägga upp sångerna vi hade på dopet på Youtube. Ska kolla med Göran bara att han tycker det är ok


Sophia 12 år

Tänk att lilla tjejen faktiskt inte är så liten längre, nu den 22 december fyller hon 12 år. Sista året innan hon blir tonåring. Hmm antar att vi ska hoppas att du bli lite lugnare än vad jag var Sophia. *skratt* Vet du vad jag gjorde första dagen jag blev tonåring? Satte på radion(NRJ) på högsta volym och lyssnade typ fram till 2 och kände mig tiktigt cool!!;)Kort därefter klippte jag sönder mina nya jeans, så de knappt hängde ihop, då jag fick för mig att så skulle man vara klädd. Jeansen var tom uppklippta över rumpan!!!!!!!

                     
!2 åringn i egen hög person!     Tårtan med tomtebloss med siffror!

                                  
   Bellan har upptäckt morfars mage            Mums en LITEN tugga bara!
:)

Så här myyyycket tycker jag om moster!


Richard med röda mulen...

hette en vanlig ren!

Haha jag tycker den här bilden är så skön på er sis. Typ en av de få där det inte såg ut som ni ville mörda varandra!!:))))


Lucia hos Sophia

Följde med på luciatåg i Sophias skola och de var så enormt duktiga i år och Sophia var så fin i sin nya  hårfärg. Bebben var ju naturligtvis tvungen att vara lite lussefin hon också! Tillsammans med morbror och mormor:)


Någonting rött!

Tyckte den här toppen ifrån KappAhl var rätt söt. Har sett en annan med långa armar och mönster men hittar inte den nu.



Sjuka

Har städat lite hemma. Bellan är fortfarande väldigt förkyd och hängig, så J och jag håller tummarna att det släpper. Tyvärr har även  blivit sjuk och blev t.om hemskickad ifrån jobbet idag och är portad även i morgon, så jag hoppas att jag klarar mig.


Julmys i Stockholm

Alla tre syskonen och min mamma åkte in till Stockholm på mysdag. Gick runt i stan och besökte mormor och morfar grav, gick på julmarknaden vid kungsträdgården och tittade naturligtvis på NK skyltningen. Temat verkade vara isprinsessan. Mycket fint. Vi avslutade dagen med att bli bjudna på fika i gamal stan. Detta hoppas jag verkligen att vi fyra gör om nästa år igen.


 

På kvällen tittade Jonas jag in till J och I för att ha lite glöggfest, men de var redan på väg ut för att festa i Uppsala, men Jonas och jag
valde att stanna hemma. Efter ett kort tag kom de dock över till oss. J hade inte hittat plånboken så de missade tåget. Blev riktigt trevligt. Grabbarna fick inte ge sig på spriten, så det blev saft. *Skratt stackarna*, medan I och jag satt och pysslade vid köksbordet typ två på natten


Babygym

En bra pryl jag handlade för runt 200 kr på tradera. Denna har varit en mycket uppskattad pryl av bebis fram till nu när hon gör allt för att krypa ut ifrån den. Naturligtvis är det mycket mer spännande att snabbt som attan åla ikapp katten och slita av en tuss an att ligga och prata med en pipande anka.


Slitstark groda





Ahaaa!! Ingen är här så de kan inte se att jag rycker i stackars grodan!!




Ooops, såg ni mig?


Dear napp. I miss u!

Napp...ohhh det var tider det! Då kände man inte som en dygnet- runt öppen bar!;)


Liten crush;)

Bellan och en liten kille som heter Isak på föräldragruppen hittade genast varandras armar:)


Pepparkaksgumma

Om inte annat skulle jag ju ha kunnat skylla på att Bellan åt upp det första huset, om inte annat ser det faktiskt ut som hon lyckats med det på bilden.


Pepparkakshus

Tålamod är inte min starka sida och det skulle nog de flesta hålla med mig om som känner mig väl. Eller hur C? Så första försöket resulterade i att jag drämde näven i huset, och Jonas muttrade lite irriterat att "Det var ju onödigt nu ligger det ju pepparkaksbitar i hela köket" hmmm.... men ett hus blev det tillsist;)


Jag har fötter OCH TÅR!!!

Åhhh, stortårna smakar smaskens!



Scrapp

Var in till Uppsala igår och handlade några scrappapper då jag tänkte försöka göra några julkort om jag hinner. Ida var så schysst att hon handlade ut tre stansmaskiner (eller vad de nu kallas) från Ullared förra veckan. 40 kr st!! Fick en hörnstans, en runstans och en för sidan. Jättefint!!!


Bellan och Jonas

Tog sprutan i fredags och den omtalade armsmärtan kom redan  från själv på natten för först agången och jag sov hos mina föräldrar. Vaknade vid 4:30 och var superpigg. Gick in till oss och började sätta upp julpyntet, gick upp och kollade på Bellan och Jonas som sov tätt brevid varandra och den ena snarkade värre än den andra. Jag ville ta en bild av dem, men klockan var ju bara 5.

Jag fortsatte att sätta upp gardiner, adventsstakar och pynt tills jag hörde Bellan börja gnälla vid halv 7. Smög upp och frågade Jonas om jag kunde ta henne då jag var pigg. Han lät typ halv medvetslös. Efter att ha matat henne somnade vi alla tre och sov till 11. Då berättade Jonas att han och Bellan somnat bara en havtimme innan jag kom in och att hon tydligen varit mäkta förbannad och vägrat sluta vråla. Usch stackare. Han mindes inte ens att jag frågat om jag fick ta henne när hon vaknade.