Pass

Idag har Bellan och jag varit till polisen och beställt pass. Hoppas på att de blir klara snart så att vi kan bege oss till Cypern:)


Babyrytmik

Bellan och jag i UNT:)

http://www2.unt.se/avd/1,,MC=76-AV_ID=960147,00.html

Tänder?

Kan de vara de som kommer redan? Bellan stoppar konstant in händerna i munnen, tuggar på dem, dreglar och håller på att kräkas. Hon har verkat febrig och är rätt grinig. Inte så konstigt visserligen då det måste ömma rätt rejält at få sina tänder. Stackars bebben.

Uppdatering vattenskador

Killarna har verkligen varit enorma som varit här. Redan efter någon dagar efter vi fått reda på att det var vattenskador hade de rivit ut allt som skulle rivas ut och fläkten står redan uppställd. Som tur är var vattenskadan inte så enrom men tyvärr hade den änå gått igenom till både kök och hall, men vi får ju nya golv och tapeter så jag är nöjd ändå;)

Vi kan använda allt som vanligt och ännu har det gått bra trots bristen på varmvatten och värme. Ska bli rätt roligt att få ändra badrummet. Dock vet jag inte vilken prisnivå vi kommer kunna handla material för. Jag ska höra med C om hon kanske skulle vilja hjälpa oss med klinker i hallen. Hon har fixat sin egen hall supersnyggt i svart!! Rätt ovanligt med tjejer som fixar sånt inte sant? Men då blir ni säkert ännu mer förvånade när ni får veta vad hon jobbar med, nämligen som sotare. Yepp sis är en riktig cooling!


Malmö

Imorgon sticker jag, min mamma och Bellan till Malmö några dagar då min mamma ska på kurs ch jag fick följa med som sällskap. Tänkte promenera lite i slottsparken och gå och titta på "Barbie 50 år" Ska blir så skönt!! Min mamma har bokat oss på ett supermysigt vandrarhem i centrala Malmö...En renoverad sekelskiftsvilla med en stor mysig trädgård, "Villa Hilleröd" tror jag det heter.


Vattenskador...

Vi har precis haft folk här idag som gjort fuktmätningar och det har visat sig, att precis som vi misstänkte har haft läckage under golvet, så nu måste de riva upp hela köket, hallen och badrummet för att sätta in fläktar.  Vi hoppas nu att vardagsrummet har klara sig, men vet inte ännu. Usch och fy, de närmsta månaderna kommer hela bottenvåningen vara totalt kaos. Jag måste väl ändå säga att jag är glad att jag fått lite tid att komma in i en rytm med Bellan, då är det lättare att bara acceptera läget.

Tur att mina föräldrar bor vägg i vägg då det kommer bli svårt att använda köket. Lite trist....Jag som hade hoppats på att ha det riktigt mysigt och hemtrevligt till julen, men har en känsla av att fläktarna och bristen på golv kommer vara en liten moodkiller!;)


Pass

Nu ska Bellan och jag iväg och skaffa pass, det kommerju behövas för de inplanerade resorna. Lär väl mata henne lite innan så hon inte ser ut som en citron på bilden;)