SJ

Gick vidare till nästa steg hos SJ;)


Intervju för SJ- Som att söka till Idol

Jag har varit på intervju för SJ på på intiman i Stockholm. Jäklars, det var som en audition, som om man skulle vara med i idol. Stå på scen med micken i handen och stålkastare i ögonen, med exakt tre minuter på sig att göra ett bra intryck. Nej tror inte det va, så det förvånade mig inte att jag inte fick ett samtal idag att jag gick vidare.

Dock fick vi ut något bra av dagen också då vi åkte och hälsade på Isabelles farmorsmor och far i Berga och käkade både mat och fikade. Ni skulle se Görans kamerasamling. För er som är fotointresserade skulle de nog klia i fingrana. Han har ett antal hyllor med kameror i olika årsmodeller och storlekar. Riktigt häftigt att han sparat dem alla. Desstom för er som är scrapp och pysselintresserade så är det som ett paradis att komma dit. Kristina har massor med egengjorda saker som dekorerar, gör det mysigt och får det att kännas som ett hem. Ska be om att få ta lite bilder och lägga upp nästa gång jag är där på några av dem så att ni kan bli lite inspirerade;)

Har tränat Månkarbo style idag med syrran och Fredrika. Skönt för oss som är lite ur kondition, tyvärr var nog passet lite för enkelt för Fredrika som tränar dessto mer