COOLSTUFF

Gillar den här sidan som har massor med praktiska, roliga och annurlunda prylar! Speciellt nu när jag såg att de även hade kategorin upplevelser.

Precis denna hade Jonas och jag hoppats på att komma iväg på som gemensam födelsedagspresent så kanske blir det ett köp:)
http://www.coolstuff.se/Aventyrsbana_for_2

Anledningen till att jag länkar är för detta;
http://blogg.coolstuff.se/289/Lanka-till-oss-och-fa-ett-prylpaket

Tack Helena för tipset!


Kommentarer
Postat av: Grynet mamma till lille Vidar

sv: Tack så mycket :) Ja jag kände att det var bäst för mig själv att vara öppen och ärlig om min depression, för annars så skulle jag aldrig bli av med den. Jag är "frisk" nu men jag kan fortfarande få dagar då jag känner mig tom på känslor för min son, och det är hemskt. Men jag vet ju att dom finns där så nu är det ingen fara längre.

Hoppas du får träffa en bra psykolog, för det är a och o. Jga fick en jätte bra som jag gick till i närmare 5 månader, och det löste allt nästan.

2010-06-15 @ 13:43:05
URL: http://grynis.blogg.se/
Postat av: Emma

Precis som nu när Eddie är sjuk tänker jag mig själv som sjuk. Tex vill jag äta mat ? Nej

Vill Eddie då äta mat ? Nej och jag har testat..

Om han hade varit äldre än 4 år så hade hade jag kunnat ge han nyponsoppa fruktsoppa m.m men nu är han 10 månader då finns det bara typ välling vatten och sånt och ge han men folk fattar inte det tyvärr ..



Okej ja Eddie drar i sitt hår när han är trött det han har kring öronen det kliar nog funderar på gå till frisören med honom innan värmen kommer men alla säger nej för han är så söt men kliar det blir det ju bara jobbigt .. Och ögonen har han fått av sin mamma.



Ha en bra kväll



kram

2010-06-15 @ 20:55:47
URL: http://eddiesmammaemma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0