Montanjard- Lättlagat med fläskfilé
Jag bestämde mig för att göra lite god mat, då jag hittat fläskfilé för 49 kr/kg och det är en populär matvara härhemma. Det blev Montanjard (osäker på stavning.)
600 g fläskfilé
Två burkar krossade tomater
Ca 2 dl grädde
Salt och peppar
Gör så här
Skiva fläskfilén och bryn skivorna lätt.
Häll ut krossade tomaterna på en plåt. Blanda med grädde och salta/peppra. Lägg på fläskfilébitarna och se till att de täcks med tomatröran. Strö över generöst mycket riven ost. In i ugenn på ca 225 grader ca 20 min.
Servera med ris och sallad!
Mums!!
Två burkar krossade tomater
Ca 2 dl grädde
Salt och peppar
Gör så här
Skiva fläskfilén och bryn skivorna lätt.
Häll ut krossade tomaterna på en plåt. Blanda med grädde och salta/peppra. Lägg på fläskfilébitarna och se till att de täcks med tomatröran. Strö över generöst mycket riven ost. In i ugenn på ca 225 grader ca 20 min.
Servera med ris och sallad!
Mums!!
Kommentarer
Trackback