Bio- Wolfman

Och ingen bio blev det ikväll som planerat med Sofie och André, då jag valde att stanna hemma. Jag tyckte synd om Jonas och ville vara hemma och ta hand om Bellan. Mina föräldrar har ställt upp så enormt mycket med barnpassning, och det är verkligen guld, men ikväll kändes det fel att lämna henna bara för att jag skulle kunna gå på bio, när jag vet att Jonas gärna ville se filmen också.

Kommentarer
Postat av: Anette

Hej!

Jag vill bara meddela dig att den tävlingen som du är med och tävlar i om ett smycke inte riktigt stämmer. Melwins mamma heter bloggen och hon har tagit fotografier från min blogg och lagt ut dem på sin som hon sedan påstår är hennes smycken. Vill bara att du ska veta att det inte är hon som gjort dem, det är jag. www.smycketpiffa.blogspot.com



MVH Anette

2010-02-24 @ 19:12:40
URL: http://smycketpiffa.blogspot.com
Postat av: Victoria

Hej Anette, jag förstår att du blev irriterad över det men det är också fult att smutskasta en annan person/blogg utan att ge dem tid att förklara! Alla kanske inte tittar bloggen varje timme, och med småbarn själv vet jag att så är fallet även för Ida. Jag vet också att hon inte behöver någon annans bilder för att visa vad hon går för, hon ÄR duktig och har talang. Dina smycken är också enormt fina. Varför inte ge henne tips istället för att vara jävlig, för Ida är aldrig snål med att hjälpa andra!

2010-02-24 @ 22:42:49
URL: http://ninerwa.blogg.se/
Postat av: Anette

Jag anser inte att jag har varit jävlig. Jag har helt enkelt förklarat för andra som tror att hon gör dessa smycken själv att det är jag som gjort dem. Jag tror säkert att hon har talang men varför då inte lägga ut bilder på sina egna smycken? Det är ju ändå dom hon ska lotta ut. Oavsett varifrån man lånar en bild ska man uppge källan vilket hon inte har gjort och därmed tror jag att många också tror att dessa smycken är hennes egna. När hon tar bort mina bilder kommer jag också att ta bort mitt inlägg!

Anette

2010-02-25 @ 06:45:49
URL: http://smycketpiffa.blogspot.com
Postat av: Victoria

Jag förstår. Jag tror säkerligen Ida lärt sig av detta och kommer att var mer försiktig och tydlig framöver med de bilder hon lägger ut:)

2010-02-25 @ 09:05:10
URL: http://ninerwa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0