Nu ska det bli fint i trädgården

Har spenderat dagen ute med att fixa på baksidan. Jag har målat utemöbler OCH monterat. Det har varit en bra dag idag, vilket är skönt att se att det finns sådana också. Känns för det mesta som allt gå på halvfart. JAG går på halvfart. Idag har jag fått mycket gjort dock. Har rensat varenda skåp och mycket har åkt i sopporna. Blir stressad av allt onödigt som vi inte behöver som ligger och tittar på mig. 

När jag satt ute i gräset och målade möbler kom jag att börja tönka på Isabelles ettårs fest. Visst hon fyller ju bara ett... Kanske ska man inte blir besviken om det inte blir som man hade tänkt mig? Hon blir väl inte ledsen ännu för att folk inte kommer? Det finns väl inget som kallas "bästa vän" för ett så litet barn, så jag antar att det är mer i mitt hjärta det kommer göra ont när de vänner jag trodde skulle komma inte gör det. Det får åtminstonde mig att känna mig bättre till mods om jag vet att hon inte förstår.

Både Jonas och jag är överrens om att vi vill fixa trädgården så gott vi hinner tills hon fyller år. Visst den är ju liten, men allt som har med slipning, målning och montering att göra tar TID.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0